15 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
4-10-2019 11:15:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
De heer Oran is een zeer vriendelijke en meedenkende salesmanager. De showroom is schoon en zeer goed verlicht zodat de auto's goed te beoordelen zijn. De showroom nodigt uit om tot een eventuele aanschaf over te gaan. De financien worden correct en zakelijk afgehandeld. De inbegrepen garantie is een extra bonus.

Onze reactie:
Beste Wil Grijseels, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
22-9-2019 16:05:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Occasion gekocht. Goed geholpen. Prima inruilprijs. Terwijl ik na de aflevering met de auto wegrij Trilde er iets in het stuur wat bij de proefrit niet was. Direct nagekeken. Nieuw onderdeel besteld en daarna gelijk hersteld. Geen gezeur of discussie. Ze willen gewoon een goede auto leveren.

Onze reactie:
Beste Mark Olde Olthof, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
9-9-2019 17:41:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel vriendelijk te woord gestaan, niet opdringerig, beleefd, kennis van zaken. Zelden dat je het zo prettig tegenkomt!

Onze reactie:
Beste mevrouw Van der Meer, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
4-9-2019 12:05:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij werden zeer vriendelijk en vakkundig geholpen! Goede inruilprijs en goede aanschafprijs. Heldere afspraken, welke ook werden nagekomen. Bos bloemen bij ophalen van de auto. Al met al een hele fijne ervaring.

Onze reactie:
Beste Rudy, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
30-8-2019 18:44:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen donderdag trotse eigenaar geworden van een Alfa Romeo 159. Bij aflevering kreeg ik zelfs een mooi bloemetje. Een heel fijn bedrijf met fijne mensen waar je je meteen bij op je gemak voelt. Echt een aanrader!

Onze reactie:
Beste Shirley, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
11-8-2019 22:16:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij werden bij aankoop van onze auto netjes geholpen. Alles keurig uitgelegd en in orde. Auto werd nagekeken voordat hij afgeleverd werd (wel afleveringskosten betalen) Nog een mooie bos bloemen gekregen. Prima bedrijf!

Onze reactie:
Beste Ingrid, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
18-7-2019 21:26:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel erg blij met dit autobedrijf. Echt behulpzaam en klantvriendelijk.Nog erbij een bosje bloemen na aanschaf van de auto. Ik ben erg tevreden. Dank jullie wel.

Onze reactie:
Beste Shalina, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
27-6-2019 17:49:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed bedrijf met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook aan de kleintjes is gedacht zodat de ouders even bij de auto's kunnen kijken. Goede inruilprijs en zeker een goede aanschafprijs. Nieuwe APK, garanties en goede nazorg.

Onze reactie:
Beste Roy, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
27-6-2019 12:22:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Prijs/kwaliteit
10
Valt weinig te zeggen.. Zeer vriendelijke personeel. Top zaak, leuke autos op voorraad. Zeker een aanrader...????

Onze reactie:
Beste Ahmet, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
24-6-2019 21:53:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Professioneel, vakkundig en zeer respectabel geholpen. Voor een volgende auto kom ik zeker terug.

Onze reactie:
Beste Marjan, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
30-5-2019 21:46:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Carstar heeft het autobedrijf van de vorige eigenaar overgenomen. Wanneer de verkopers specifieke technische vragen krijgen, stellen ze deze gelijk aan het garagebedrijf ernaast, waar een goede samenwerking mee is. We zijn goed en vriendelijk geholpen, nette inruil prijs oude auto, de gekochte auto kreeg een nieuwe APK mee, de afgesproken details werden gratis uitgevoerd en 3 maanden garantie op de gekochte auto gekregen. Een bloemetje ontvangen. Al met al een fijn bedrijf.

Onze reactie:
Beste Elise, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
20-5-2019 13:40:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto gekocht zeer vriendelijk ontvanggen, deskundige verkoper.

Onze reactie:
Beste Halil Kara, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
3-5-2019 20:51:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuke auto gekocht en vriendelijk gehoplen.

Onze reactie:
Beste Ad van Heuvel, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
3-5-2019 19:10:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Klant vriendelijk, neemt de tijd voor je en een goede aflevering van een goed nagekeken auto en waar nodig de onderdelen vervangen zodat je niet al snel weer voor onkosten staat.

Onze reactie:
Beste Ed Sonneveld, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar
28-4-2019 15:10:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede ontvangs en vriendelijke verkoper.

Onze reactie:
Beste Willem de Roode, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Team Autocentrum Carstar